21 december

Leuk dat je er weer bent! Vandaag zien jullie voor het eerst de Kerstman. Hopelijk hebben jullie in de afgelopen dagen niet teveel spierpijn gekregen want we gaan bewegen op een gladde ondergrond. Hierbij denk je natuurlijk gelijk aan schaatsen! Tim, Jochem en Sparkle laten vandaag zien hoe je ook zonder ijs kan glijden over de vloer. Wil je op echt ijs schaatsen, dan kan dat bij de Sportboulevard in Dordrecht. Kijk hier voor de openingstijden. Wie weet kan schaatsen deze winter ook buiten, als het flink koud wordt? Jij hebt dan alvast geoefend!

Deze materialen heb je nodig:

  • Gladde sokken
  • Theedoeken
  • Skeelers (als je ze hebt)

Najara vertelt vandaag over calcium. Dat is een mineraal dat je nodig hebt voor sterke botten en tanden. Wel zo handig met al dat schaatsen!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.