22 december

Tim en Jochem zijn een lekker stukje aan het hardlopen. Hierbij hebben ze allerlei leuke plekken in Dordrecht ontdekt. Ben jij er al geweest? Een goede reden om lekker naar buiten te gaan en een frisse neus te halen!

De Kerstman en Sparkle gaan ook een kijkje nemen vlakbij het speelbos. Zij hebben gehoord dat daar allemaal elfenhuisjes te vinden zijn. Rudolf mag samen met zijn vrienden spelen in het Merwesteinpark.

Wil jij ook langs al deze gave plekken? Kijk dan op www.dordrecht.nl/kidskaart. Deze is samengesteld door kinderen en bevat allerlei coole plekken voor jou in onze stad . Waar ga je deze week allemaal heen?

Najara vertelt ons vandaag over tamme kastanjes. Kastanjes kennen we eigenlijk allemaal wel! ,Wie heeft er niet mee geknutseld? Weet je ook dat er twee verschillende soorten kastanjes zijn, tamme en wilde? Najara vertelt ons vandaag over tamme kastanjes. Die vind je in het bos en in sommige parken. Heb je hier al eens over gehoord? En al eens geproefd? Wie weet wat je allemaal tegen komt als je naar buiten gaat!

Deze materialen heb je nodig:

  • Kidskaart (PDF downloadbaar)

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.