1 januari

De kerstman en Sparkle gaan het nieuwe jaar in en controleren of alle pakjes zijn bezorgd. De vakantie zit er al bijna weer op!

Heb je al eens van Acrogym gehoord? Een nieuwe vorm van turnen met en op elkaar. Tim, Jochem, Rudolf en Sparkle doen het voor. Raad jij wat ze uitbeelden? Heb je zelf ook al een woord in gedachten? Wie helpt jou met uitbeelden thuis?

Najara geeft aan hoe belangrijk slapen is. Tips om goed te slapen? Er zijn producten die je helpen goed te slapen, zoals kruidenthee. Let ook op suiker voordat je onder de wol kruipt! Teveel zoetigheid, zoals koekjes of frisdrank, zorgt er juist voor dat je energie krijgt en dus minder goed kan slapen. Hoe heb jij vannacht geslapen? Korter dan normaal, door de jaarwisseling? Een goede reden om er vanavond op tijd in te duiken!

Nog meer slaaptips nodig, download dan de praatplaat van Doe ff Gezond.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.